به گزارش راهبرد معاصر توزیع تبلت توسط کمیته امداد برا دانش اموزان نیازمند انجام می شود. به گفته مجید باجلان معاون اداری مالی کمیته امداد در بررسی های اولیه 250 هزار مورد دانش اموز نیازمند شناسایی شده است که از این تعداد 50 هزار نفر به تبلت نیاز داشتند که قرار است 50 هزار تبلت با اولیوت خانواده های دارای چند فرزند در اختیار آنها قرار داده شود. علاوه بر این این تبلت ها دارای سیمکارت کودک نیز هستند و کمیته امداد با همکاری وزارت ارتباطات تلاش می کند تا اینترنت رایگان هم در اختیار دانش آموزان قرار دهد. عملیات توزیع این تبلت ه قرار است تا پایان مهرماه انجام شود.
بر اساس آمار اعلام دشه کمیته امداد 750 هزار دانش آموز و دانشجو تحت پوشش خود دارد.
این تبلتها که ساخت ایران است دارای سیمکارت کودک بوده و از طریق والدین قابل رصد و پیگیری است که فرزندان در چه زمانهایی از تبلتها استفاده کنند. اگر سیمکارتهای داخل تبلت از آن خارج شود دیگر تبلت کار نمی کند، زیرا فقط سیمکارتها مختص این تبلتهاست.
همچنین دسترسی شبکه های مجازی غیربومی و خارجی در این تبلتها بسته شده است و برخی از بازیهای کودکانه اسلامی و برنامه های آموزشی و دینی روی این تبلتها نصب است.
این تبلتها را در اواسط مهرماه تحویل میگیریم و تا اواخر مهر به دست دانشجویان و دانشآموزان میرسد و با کمکی که وزارت ارتباطات داشته است، سعی ما بر این است که اینترنت رایگان در اختیار آنها قرار دهیم.
شماری از خیرخواهان اهوازی دست به کار شدهاند تا دانش آموزان کمبضاعت از داشتن تبلت برای امور آموزشی بیبهره نمانند.
در مرحله اول این اقدام خداپسندانه، تا کنون ۱۵۰ تبلت میان دانش آموزان توزیع شده است.
مدیرعامل موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز اعلام کرد: این موسسه تعداد ۴۰۰ دستگاه تبلت به منظور استفاده دانش آموزان نیازمند و تحت پوشش این موسسه در ایام کرونایی توزیع میکند.
محمدصادق نایبی توتونچی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز هر سال در آغاز سال تحصیلی تهیه و توزیع اقلام تحصیل و لوازمالتحریر دانشآموزان تحت پوشش را در برنامه های خود قرار میداد که امسال با توجه به محدودیتهای شیوع ویروس کرونا سعی کردیم جدا از اقدامات سنتی نیازهای نرمافزاری دانشآموزان را هم رفع کنیم.
وی اظهار داشت: در این زمینه و با تصویب هیات امنای موسسه تعداد ۴٠٠ دستگاه تبلت با حمایت افراد خیر و با صرف هزینهای بالغ بر ٨٠٠ میلیون تومان تامین شده است و به زودی در اختیار دانشآموزان تحتپوشش موسسه قرار می گیرد.
نایبی با بیان اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا این موسسه فعالیت خود را به اقتضای شرایط اجتماعی و اقتصادی ناشی از شیوع کرونا پیگیری میکند، ادامه داد: توزیع کمکهای معیشتی در بین خانوادههای تحت پوشش نیز از جمله فعالیت های این موسسه است.
وی تسویه بدهی دفتریِ نیازمندان با سوپرمارکتها و بقالیهای محلات خاص را بخش دیگری از اقدامات موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در ایام کرونایی بیان کرد که با حضور و مشارکت معتمدان انجام شده است.
به گزارش ایرنا، موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز با همت عده ای از مردم این کلان شهر با انگیزه حفظ شئون اسلامی و بخشیدن قیافه آبرومندانه به شهر در سال ۱۳۵۲ شمسی با رویکرد جلوگیری منطقی از گدائی و آبروریزی و حمایت از خانواده های درمانده آبرومند تاسیس شد.
در سایه بیش از چهار دهه فعالیت مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان، تکدی گری از شهر تبریز ریشه کن و این کلان شهر به "شهر بدون گدا" معروف شده است.